Hip hip hoera er is er eentje jarig!!! A Lena-princessdress

Lieve lezers,

Op 17 oktober werd mijn prinsesje 3 jaar!!! Tijd om te feesten ūüėČ Dat hebben we ook goed gedaan. We zijn in de ochtend eerst naar mijn schoonheidspecialiste¬†Beau-T¬†geweest. Ze is gek op Cathy, maar Cathy is ook zo een lieve en vooral een kindvriendelijke dame. Ze geeft u een koninginsgevoel. ¬†In ieder geval, wilde ons madammeke net als mama mooie nageltjes hebben. Raad eens welke kleur ze heeft gekozen, yep blauw, dus¬†ūüėČ. Na de mooie nageltjes, zijn we ook ineens naar onze¬†kapper Daye¬†geweest. Daar werd ze op en top verwend. Een glaasje champagne, euh ik bedoel fristi, koekjes en haar was prachtig. Allemaal mooie vlechtjes die nadien in een dotje werden vastgemaakt. Nadien hebben we de trein naar Leuven genomen, want ze is gek op treinen. Daar hebben we heerlijk spaghetti gegeten, want dat is haar favoriet gerecht. Terug thuis gekomen, was ze doodop. Hebben we maar samen een heerlijk dutje gedaan. Na het dutje zijn we met ons gedrietjes nog eens gaan uit eten. En de dag nadien hebben we samen cupcakes gemaakt voor de tractie aan haar vriendjes. In ieder geval, ze heeft van haar verjaardag genoten. Niet enkel zij, maar ik ook. Ik was niet mama die het huishouden deed of de mama die niet aan het naaien was, nee, ik was de mama die ook heel veel plezier kan maken met haar.

Ze is de laatste tijd, buiten studio 100, ook nog eens gek op Frozen en Paw Petrol. Ze wilde perse een blauw kroontje hebben van haar mama (op een dag zei ze doodleuk “mama, ik wil een blauw kroontje hebben. Voor mijn verjaardag)

Mama moest haar idee van het stofje voor haar kroontje opzij duwen. Ik wist dat ik recent een prachtige stof had gekocht van Frozen bij Habiba in Leuven. Er stonden allemaal ijssterren op en, jawel, in het blauw.

img_20171017_165225-1360826801.jpg

Via Pinterest kwam ik op bij Leven met Liv terecht. Een zeer simpel kroontje. Binnenkant van de stof heb ik met blauw witte bollen genomen. Zo kan ze zelf nog kiezen welke kant ze wilt gebruiken.

Haar kleedje, de Lena Dress van Wensje, paste perfect in mijn plaatje en in de periode van¬†Stik Belgique dat door Marjolein van Flaflinko¬†werd georganiseerd in de maand oktober.¬†Heerlijk nog bijgeflocket met “prinses” erop zodat het misschien minder op een nachtkleed lijkt.

img_20171017_165455-580234152.jpgimg_20171017_1655231131543851.jpg

Jammer genoeg kon ik haar 2de kleed voor het verjaardagsfeest niet afkrijgen.

Ik wil in deze blog ook nog eens mijn man in de kijker zetten. Hij heeft voor ons prinsesje een winkeltje gemaakt, want dat wilde ze heel graag. Zo een winkeltje met een kassa erbij ūüėČ. En dit kast is echt heel speciaal, niet alleen omdat alles handmade is maar ook omdat mijn man mijn lange/gebogen lat heeft gebruikt voor de bogen van de kast. Waar het hartje zo mooi in het midden staat. Zie, al dat naaigerief komt toch altijd wel van pas ūüė¨

img_20171023_151000-1283509016.jpgimg_20171023_151118-1578418648.jpg

In ieder geval, een schitterende verjaardag voor een prinsesje van 3 jaar die enorm naar haar verjaardag uitkeek sinds ze naar school gaat ūüėĀ

Misschien vind je het erover om met mijn prinsesje al zo jong naar de schoonheidssalon mee te nemen. maar weet wel dat ik dit heb gedaan omdat zij dat al heel lang wilde. Van haar 1 jaar tot op heden worden haar nageltjes zelden gelakt door mij. Naar de kapper gaan, is enkel om haar haartjes bij te knippen. Dus, maw, er is hier echt over nagedacht… En als een roos viel ze in slaap.

img_20171017_2325421926353141.jpg

Liefs,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s