Olav in pyjama en ondergoed

Lieve lezers,

Dit jaar hebben de Zwarte Pieten mijn hulp gevraagd voor extra leuke outfits te maken voor mijn prinsesje.

Dit moesten ze mij geen 2 keren vragen.

Recent bestelde ik bij Fairytailors  dit prachtig Olav stofje. Ik moest direct aan een pyjama denken, want mijn prinsesje had drrrriiiiinnnngd nieuwe pyjama’s nodig.

Ik tekende een t-shirt over uit het magazine Poppy, editie 9. Het enigste nadeel was van het patroontje dat het vanaf een 104 begon. Ik heb dan maar 1,5 cm aan de MV eraf genomen zodat het wat smaller was. Een pyjama mag los zitten, maar te los moet het ook weer niet.

 

Voor de broek heb ik voor de taille een maatje 92 genomen, in de lengte een 98 en 5 cm (dubbel) boordstof  en het patroontje komt uit Ottobre zomer 3/2015.
Voor de rest zat de broek echt gegoten! Ik heb alles afgewerkt met een witte boord.

 

Ik heb dan ineens mijzelf uitgedaagd en heb ik in diezelfde stof nog ondergoed gemaakt voor haar. In het patroontje van Oontje  stond erbij dat de maten groot uitvielen. Hier en daar wat versmald en nu zit het onderbroek echt strak aan haar billetjes 😉
Topje zit ook perfect aan haar lijfje. Ik heb alles mooie afgewerkt met een sierelastiek. Eerst twijfelde ik even over de kleur. Ik wilde een oranje elastiek nemen omdat oranje in voor kwam, maar ja, als ze het niet hebben, dan kan je dit ook niet toveren. Ik heb dan maar roze genomen ipv wit zoals bij haar pyjama en wat ben ik blij dat ik roze heb genomen.

 

Er lagen nog 2 gekochte pyjama’s tussen haar cadeautjes. Ik had gezegd dat ze de Olav pyjama en ondergoed niet moest aandoen en dat ze haar pyjama van Sky of Frozen ook mocht aandoen. Zonder morren en porren, wilde ze mijn zelfgemaakte pyjama aandoen en mocht ik foto’s trekken van haar.

Ik mag dezer dagen nog naar de Zwarte Pieten bellen, om het stofje over te laten komen van Spanje, zodat haar popje diezelfde outfit heeft als zij 😉😍❤️

Liefs,

img_20171206_1053271877975850.jpg

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s