Valentijnsdag

Lieve lezers,

Het is vandaag 14 februari, Valentijnsdag. De dag dat de geliefde elkaar in de bloemetjes zetten.

BEBFE8D4-EFA5-4121-92A1-5284A507DC22Wat vind jij daarvan?
Persoonlijk vind ik het heel commercieel geworden. Het is precies of ze u dwingen om op deze dag je partner te overladen met die cadeau’s…
Voor mij little bit to much.

Voor mij is het elke dag Valentijn, ik zie mijn man heel graag, maar ik durf ook toe te geven dat het niet elke dag rozengeur en mannenschijn is. Dat kan eigenlijk niet. Je hebt als mens je eigen mening en de ene durft zijn mening sneller te zeggen dan een ander, waardoor het wel eens bots. Stel je hebt de dag ervoor net ruzie gemaakt, ok, dan is het wel leuk dat je partner afkomt met iets kleins om het goed te maken 😉

Of ik dus op deze dag iets speciaals wil hebben? Ik zeg nooit nee tegen een cadeautje, maar of mijn man gisteren, vandaag of morgen of binnen een half jaartje mij wilt verrassen, vind ik wel heel leuk. Maar we vieren onze liefde niet speciaal op deze dag.

4E706995-77CC-4726-937D-DF5A4FA3E53EIk vier het liever op onze huwelijksdatum of op mijn verjaardag of op de dag van de geboorte van ons dochtertje of gewoon op een onverwachte moment.
Valentijn is voor mij, elke dag liefde krijgen van mijn man, elke dag elkaar in elkaars ogen durven kijken en kan zeggen “ik hou van jou” of wanneer je eens woorden hebt met elkaar “sorry”kan zeggen of zoals ik heel vaak zeg tegen mijn man en dochtertje “dank u voor alles”. Dat laatste zinnetje is echt waar. Ik bedank hen heel vaak. Ook al geven ze me soms grijze haren, ze zijn voor mij echt alles. Hun liefde, troost, warmte, de mooie en de mindere momenten, alles wat er tussen ons is, we zijn met elkaar verbonden, daarom is het elke dag een belevenis. Door hen te bedanken, leert mijn dochtertje dit ook en zegt zij heel spontaan ook “dank u voor alles”. We 40BFAE43-8BE5-43F4-8F5A-8F66B20B2A03proberen altijd onze gezamenlijke momenten te hebben zoals ontbijt, middageten, avondeten en haar in bed te stoppen. Het in bed stoppen is een van mijn mooie momenten, soms ook eens een uitdagende momenten. Daarom durf ik te zeggen “het is voor mij altijd Valentijn. Ik ben omringd door de mensen die ik lief heb. Elke dag opnieuw en daar ben ik zo dankbaar voor.

Liefs,

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s