Stik Belgique deel 3: party party party

WoW, we zitten nu al in de helft van Stik Belgique. Wist je dat ik bijna een flater had begaan? Ik was bijna 99% zeker van dat Sofilantjes een Belgische ontwerpster was! Nee dus…deze heb je binnenkort nog te goed van mij.

Zondag 14 oktober moesten we niet alleen gaan stemmen, maar was er ook nog een verjaardagsfeest voor mijn prinsesje, een grote prinses van 9 jaar en een kleine prins van 3 jaar. Maar ze verjaren pas binnen enkele dagen…

Ik hou van matching outfits, deze keer was het voor mijn prinsesje en haar prins. Ik heb de Isa dress genomen, maar ipv een rimpelrok, heb ik een cirkelrok geknipt. Want prinsesje wilt nu nog maar zwierige jurkjes hebben… ik mocht het niet verkorten want nu heeft ze het gevoel dat ze een maxikleed heeft als haar mama soms ook heeft. Enkel vind ik het moeilijk om de zoom van de cirkelrok in een sweaterstof mooi af te werken. Ik maak in principe de cirkelrok in katoen of in tule… Hoe werken jullie de zoom af?img_5133img_5130Voor de prins, sorry, ik ben zo gek van Billie, ondanks ik graag een sweater uit I love sweaters wilde nemen, maar ja, het werd terug een Billie raglan shirt met korte mouwen. img_5134img_5129Ik had mij voorgenomen om geen nieuwe stoffen van SYAS collecties aan te kopen. En tot u toe ben ik heel braafjes geweest . Nog een paar te gaan en dan mag ik ze weer nieuwe aankopen….

Beniewd naar de andere hun creaties? Klik op hun naam en je leest wat zij weer in petto hebben voor jou:

FlaflinkoKhadetjesNaaisdrovjeNathalie’s NaaiselsThe Needle Of ChoiceWoohoo by DavinaLarthJongens tochSkwadraatliveAdivastyleJust DelphineNoxeemaMiss PixieGezien bij JustinePlus 2 is 5!MimalokiOOYAmadeLilliepawillieSewing à la carteBlogliesje

Stof: SYAS, collection6, playtime su18 

Gekocht bij: Droomstoffen

Patroon prinsesje: Isa dress van Bel’Etoile

Patroon prinsje: Billie van Zonen 09

Deze foto’s zijn echt om op te eten. Van deze foto’s smelt je toch gewoon….img_5132img_5128img_5131

 

 

18 gedachtes over “Stik Belgique deel 3: party party party

  1. ooyamade schreef:

    Heel mooi en tof dat ze twinnen! Voor het zoomprobleem heb ik niet meteen een oplossing jammergenoeg 😦 ik heb het ook vaak dat de zoom omkrult in sweaterstof, dus moest iemand de ultieme tip hebben, laat maar weten!

    Geliked door 1 persoon

  2. Leentje_mrtgt schreef:

    Hoe schattig zijn die samen! Ik ben blij om te lezen dat ik niet de enige ben die zich een koop-stop voor SYAS stofjes heeft opgelegd. Hopelijk zijn we tegen de release van de volgende collectie helemaal bijgewerkt!

    Geliked door 1 persoon

    1. Wilwarin Couture schreef:

      Dank u.
      Het was heel moeilijk om een koopstop op te leggen want ze zijn weer zo mooi.
      Maar mijn kast puilt echt uit van al de stoffen en kan gewoon niet meer bijwerken. Door een halt op te leggen, motiveer dit mij weer om meer te gaan naaien 😉

      Like

  3. barbara schreef:

    zo schattig, en die cirkelrokjes zijn idd echt de max voor kleine prinsesjes (en wie weet ook voor kleine prinsen ;-))! geen idee hoe je die best afwerkt in rekbare stof, ik heb al best wat moeite om dat te doen in niet-rekbare stof, dus snap het ‘probleem’. Het is in elk geval toch goed gelukt precies? beide stuks zien er heel leuk uit!

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie