Een Zahara dress voor mijn 4 jarige prinsesje

Mijn dochtertje werd op 17 oktober 4 jaar. Een cijfertje waar ze zo naar uitkeek. Ze wist heel lang al dat ze een Frozen feestje wilde hebben:

  • Frozendecoratie: check
  • Frozentaart: check
  • Cadeau’s: check

Zijn we nog iets vergeten? Oh ja, haar outfit!!!! Vorig jaar kocht ik bij Habiba, meters stoffen. Jammer genoeg voor haar, stopte ze met de stoffenwinkel, maar voor mijn portemonnee kwam dit perfect uit want deze designerstoffen zijn heel duur. Mijn oog viel o.a. op die van Robert Kaufman. Ik had vorig jaar al een kroontje van gemaakt maar vond toen geen patroon dat een Elza look had totdat Sansahash een maandje later geloof ik, een prachtige model uitbracht: Zahara Peplum & Dress. Prinsesje is in de ban van zeer zwierige rokken en kleedjes, maar dat wisten jullie al wel. Deze jurk matcht perfect in de gedachten van prinsesje.

Al zeg ik het zelf: het is echt wel wauw! Het geheel is magnifiek. Eindafwerking super mooi. Mijn blinde rits perfect genaaid. Een dikke pluim voor mezelf. Maar dat is nog niet alles. Ik heb aan het VP 2 mooie zilveren biesjes gestikt, waardoor het nog feestelijker overkomt. Je kan het kleed ook afwerken met een tule rok. Ik heb bewust voor een aparte rok gekozen, zodat ze zelf kan kiezen of ze een gepofte kleed wilt hebben of enkel de rok wilt dragen.

Persoonlijk vind ik, dat het model meer voor de zomer is, maar ja, in Arendel kan het in de zomer ook sneeuwen, als Elza dat wilt 😉. Dus, tijdens de koude dagen een t-shirt met lange mouwen en een warme cardigan of een mooie bonte cape.

De cardigan is ook een zelfgemaakt stuk, maar werd door een andere naaister gemaakt. Cardigan past perfect en Ann heeft de kabels die normaal gezien op de mouwen liepen, eraf gelaten. Zo oogt de cardigan mooier. Ann kocht haar wol bij Gouden Flamingo in Bornem.

@jurkje: Zahara Peplum&Dress van Sansahash  @cardigan: Claudette van LMV @Stof jurkje: Habiba (jammer genoeg bestaat de winkel niet meer)  @Wol cardigan: Gouden Flamingo

2 gedachtes over “Een Zahara dress voor mijn 4 jarige prinsesje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s