Say cheese…click

Klasfoto’s-tijd!!!! Voor mij een reden te meer om voor haar iets dan te maken. Het panelen stofje van Lillestoff, kocht ik in pre order van het FB-groep Hazeltjes Fan.

Ik zag zoveel mooie creaties van de patronen van Sofilantjes, dat ik besloot om een paar patronen van haar aan te kopen. Wat ben ik blij met deze patronen. Zoals gewoonlijk was het een uitdaging want ik moest hierbij rekening houden met de horizontale strepen en de print. De zakgedeelte heb ik in het roze glitterboordstof geknipt. Het oogt zo mooi bij het neusje. Ook de hals als de mouwboord zijn ook in die kleur afgewerkt. Het was wel wat puzzelen om de zakjes uit de stof te krijgen, want….

…ik wilde met het overschot van de stof, nog een leuk kort truitje uitkrijgen. Ik heb daarom De crop top Isa sweater genomen, zodat het eruit ging. Het was een nippertje, maar hé, het is mij wel gelukt.

Ik heb bewust het topje verlengt, zodat ze i.p.v. een topje, een kort truitje heeft. De onderkant van het truitje en de mouwen heb ik afgewerkt met een grijze glitter boordstof.

Uiteindelijk heeft ze voor de top en de glitter tule rokje gekozen voor de klasfoto. Omdat ze verschillende dagen wat moest poseren voor mij, gingen we nog naar onze plaatselijke strand, want ja, dat ik haar wel beloofd 😉. She happy, so me too ❤️

@ Stof: Hazeltjes @Patronen: Foras van Sofilantjes (kleedje) en Crop top/Isa sweater-dress

Advertenties

6 gedachtes over “Say cheese…click

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s