Een tikkeltje Beau-T in je leven maakt je helemaal zen…

Een goede schoonheidsspecialiste of een goede kapper vinden is in deze tijden heel moeilijk. Ze schieten als paddoestelen uit de grond, maar velen beschikken vaak niet over een grondige basiskennis of de nodige ervaring, aspecten die cruciaal zijn om deze job naar behoren uit te voeren. Hoe herken je nu een goede schoonheidspecialiste? Dat ligt eerst en vooral aan jouw verwachtingen. Wat vind jij belangrijk en wat niet? Dat mag je zeker in je notitieboekje, BUJO echt wel opschrijven. Zo zal de teleurstelling minder groot zijn dan wanneer het enkel maar in je hoofd hangt. Bij mij is het bv belangrijk dat we op dezelfde golflengte zitten en dat beide partijen open staan voor ideeën maar dat uw specialiste toch nog steeds met jou behoeftes rekening houdt. Indien nodig zelfs haar fout durft toe te geven, wanneer het niet goed is.

Ja, gelukkig heb ik dus een geweldige schoonheidsspecialiste gevonden. Beau-T is maar 5 minuten met de fiets van mij vandaan. Hoe geweldig is dit niet?! Mijn kennismaking begon bijna 4 jaar geleden. Ik zocht on the last minute nog een nagelstyliste voor mijn trouw maar jammer genoeg was ze al volzet. Toch hield ik haar in mijn achterhoofd. Ik contacteerde haar een paar maanden later, terug voor mijn nagels. Ik was, om eerlijk te zijn, zeer terughoudend, maar zij gaf mij meteen een warm gevoel. Het gevoel dat het om mijn nagels ging en het streven naar een mooi eindresultaat. Ze gaf haar eerlijke mening en samen zochten we naar een kleurtje dat perfect bij mij paste. Ik ben een klant die zich altijd voorbereidt op wat ik wil hebben. Ik kies keurig paar foto’s uit en ik vraag even na wat de mode is. Wanneer ik iets in mijn hoofd heb en het is geen modetrend, dan houd Cathy daar echt wel rekening mee. Beter kan het toch niet zijn? Ik ben ook al vaak naar buiten gegaan met een bepaalde kleur waarvan ik dacht dat het mij nooit mooi zou staan, het tegendeel was waar.

De kleuren voor gelish.

Dat is nog niet alles, buiten nagelverzorging, doet ze ook lichaam-huidverzorging en massages. M.a.w. geeft ze uw lichaam de nodige zorgen zodat je je als herboren voelt wanneer je terug naar buiten komt.

Hier lig je weg te dromen tijdens een lichaammassage.
Beau-T gebruikt producten van Dokter Renaud. Deze producten kan je ook steeds aankopen.

Daarnaast kan je ook bij haar terecht voor make up: Eva Garden bestaat vooral uit natuurlijke mineralen. De ingrediënten zijn zodanig gekozen dat ze je huid verzorgen, verrijken en beschermen (overgenomen van Beau-T haar website).

Waarom kies ik om bij Cathy mijn make-up producten aan te kopen?

 • Je hebt jouw persoonlijke adviseur en persoonlijke schoonheidsspecialiste, die je bijstaat met raad en daad en toevallig nog dicht bij mij woont.
 • Ze houdt zoveel mogelijk rekening met je huidskleur en huidtype. Als vrouw met een gemixte huidskleur is het vaak heel moeilijk om de juiste foundation en het juiste poeder te vinden.
 • Mijn droge en gevoelige huid is zeer blij met de make up
 • Mijn portefeuille: je doet er echt lang mee omdat je er zo weinig van nodig hebt waardoor je vaak het gevoel hebt dat je geen make up draagt.
 • Twijfel je hoe je make up moet aanbrengen? Geen nood, je kan samen met je gekke vrienden een leuke workshop volgen. Fun en leerstof gegarandeerd, spreek uit eigen ervaring.
Workshop make up gevolgd met mijn Indische vriendinnen.
Mijn make up producten. Je ziet, ik ben echt fan van Eva Garden.

Beau-T staat voor zen en natuur. Dit straalt ze ook uit. Haar interieur, haar producten passen bij wie ze is en wat ze wilt uitstralen, want het brengt jezelf ook tot rust, Euh, tot zen, bedoel ik…

Nog een paar extraatjes:

 • Je kan bij haar ook altijd terecht om schoonheidsproducten aan te kopen.
 • Je kan je bij haar voor speciale gelegenheden laten schminken.
 • Ze staat open voor uw ideeën
 • Wanneer u toch niet helemaal tevreden bent, praat met haar want daar staat ze echt voor open.
 • Ze schoolt zich constant bij.
 • Ze heeft ook een eigen FB-pagina
 • Ze verzorgt de nageltjes van uw kleine prins en prinsesjes. Ook de kleintjes vinden dit echt super. Cathy is zeer kindvriendelijk
 • Workshops voor kinderen.
Toen mijn prinsesje 3 jaar werd, ging ze voor het eerst naar Cathy om haar nageltjes te laten lakken.
Cathy komt ook ter plaatse om je mooi op te maken. Binnen of buiten, alles is bespreekbaar.

Wie mij een beetje kent, weet dat ik mijn vaste en favoriete winkels, restaurants, frituren enzovoort heb en zo ook mijn kapper en schoonheidsspecialiste. Ik hou ervan om mijn houvast te hebben. Zeker als je dan heel tevreden bent van de service en de producten.

Hier heeft model Karla geen make up aan.
De juiste kleur van fondation nemen is zeer belangrijk…
…op deze manier creëer je een natuurlijke, een subtiele maar toch een feestelijke look. 
Deze foto is te mooi om ze niet te gebruiken. Model Karla is klaar om naar een feest te gaan.

Ik zou graag Karla willen bedanken omdat ze voor Cathy en mij model wilde spelen, maar ook omdat ik haar professioneel fototoestel mocht gebruiken en ermee mocht oefenen.

Ook wil ik graag onze partners bedanken, want ook zij hebben ons meegeholpen met de fotoshoot en ondertussen hadden ze ook nog eens hun handen vol met op onze kinderen te letten toen we in het park waren.

Cathy, bedankt dat jij je zondagnamiddag hebt opgeofferd zodat ik deze mooie review kon schrijven over je producten. Ik ben, echt waar, heel blij dat jij mijn schoonheidsspecialiste bent. Ik heb veel bewondering voor jouw job die je met passie uitoefent.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s