Je zal je misschien afvragen hoe ik op de naam “Wilwarin” kom.

Als kind was ik al gefascineerd in vlinders en elfjes. Ik vond deze dieren/wezentjes heel mysterieus. Vlinders zie je even, blijven even en hup weg zijn ze. Vlinders heb je in alle kleuren en grote. Elfjes, zijn vaak in ons buurt, maar we zien ze bijna nooit. Voor mij zijn ze mijn grote hulpjes als ik ga slapen.

Wilwarin betekend in het Elfentaal “vlinder”. 

Toen ik nog maar pas begon met het naaien, vroeg ik aan de kinderen van op mijn werk om samen met mij mee na te denken aan een naam. Ik liet ze kiezen tussen verschillende namen. Zij hebben voor deze naam gekozen. Ze vonden het mooi, origineel en vonden dat het perfect bij mij paste.

Zo geschiede dus “Wilwarin.” 

Ps: wist je dat dit mijn een van mijn eerste stofje was. Toen wist ik niets af van designers. Dit stofje is door Michael Miller ontworpen en geloof me, ik ben een grote fan van zijn  collectie. Ik heb er nog niets mee gemaakt omdat ik daar heel weinig stof van heb. Als er daar iets mee gebeurt, dan ben ik verloren want deze stof is nog moeilijk te verkrijgen. Misschien via Amerika nog… Ik heb daar wel een theetas, een kleine juwelendoosje en voor mijn dochtertje heb ik een prachtige babyboek. Allemaal in Parijs gekocht 😍

image