Sewingday: the big day!!!

Lieve lezers,

Zoals jullie het reeds wisten, had ik op zondag 1 oktober mijn 1ste editie SewingDay. Ondanks ik toch goed voorbereid was, had ik steeds het gevoel dat ik van alles was vergeten. Dit was ook, zo van die kleine dinges zoals een keukenhanddoek, een spons… de dag er voor was ik plots even in paniek “had ik wel genoeg stopcontacten”. On the last minute vroeg ik aan paar dames om hun verlengkabels mee te brengen. En ja, die werden effectief ook goed gebruikt.

Daar aangekomen, moesten we alle tafels en stoelen nog in orde brengen. Dankzij de goede hulp van Caroline van Blogrevolution die al heel vroeg er was, werden bergen verzet. Nadien stroomde er nog meer extra handen. Na een dikke uur, zag de zaal best ok uit.

Gelukkig kwam iedereen gelijdelijk aan, zodat ik iedereen persoonlijk kon begroeten. Iedereen was super enthousiast over mijn zelfgemaakte buttons.

IMG_3647

 

Eens iedereen er was, startte de workshops:

  • Bobbinhood dat door Eef Theys werd gegeven. We hebben even met elkaar kunnen praten, maar eigenlijk had ik nog veel langer met haar kunnen praten. Eef is een super fijne en vooral een zeer lieve dame.

_DSC3949_DSC3963_DSC4054_DSC4203

  • Blue Berry Bag van Cherry Designs, jammer genoeg waren de handtassen niet op tijd af waardoor er op die dag geen foto’s konden genomen worden. nathaliesneedle heeft mij ondertussen 2 foto’s van haar prachtige bag doorgestuurd!!! Dank je wel Nathalie, het is echt prachtig.

_DSC3962_DSC4008_DSC4117_DSC4038

  • het vrij naaien: iedereen was zo lief om mij via mail te bevestigen dat ze een halve of een hele dag kwamen naaien. De jongste naaister was iets van 7 jaar. Het was heel mooi om te zien hoe trots ze achter haar naaimachine zat.

_DSC4129_DSC4169_DSC4047_DSC4036

  • Je kon ook terecht bij La Vie Divine. Zij is gespecialiseerd in borduurwerk maar verkoopt ook de cameo Silhoutte en alle benodigdheden. Zij is ook degene die onze mooie T-shirts heeft gepimd.

_DSC4069_DSC4067_DSC4080_DSC4105_DSC4160

Een SewingDay zonder een stoffenstand, dat noem ik maar saai ;-). 3 Stoffenstanden stonden er. De dames ( Cas&Nina, Stoffendenpot Het Machien en Pieke Wieke) stonden daar met veel enthousiasme en konden met hun allernieuwste stoffen pronken.

_DSC4077_DSC4012_DSC3992_DSC3991_DSC3985

De bloggers konden ongestoord een hele dag naaien, want niemand van de bezoekers had een specifieke vraag.

_DSC4018_DSC4020_DSC4033_DSC4034

En ik, genoot bij het zien van de blije gezichten. Iedereen was wel bezig met hun naaiwerkjes, met hun zeefdrukken, keken bij de stoffenkramen of deden een babbeltje met iemand. Op zo’n dag heb ik ineens veel bekende dames mogen ontmoeten: Ellen, Davina, Els, Tieneke, Katrin, Katrien, Cindy, Katrien, Marie-Paule, Kim, Sofie, alle dames die de workshop Bobbinhood volgden, alle dames die de workshop Blue Berry Bag volgde.

_DSC3972_DSC3973_DSC4017_DSC4037_DSC4035_DSC4073_DSC4122_DSC4162_DSC4170_DSC4169

Ik wil iedereen, maar ook iedereen enorm bedanken voor hun aanwezigheid, voor hun goede hulp zowel achter de schermen als op de dag zelf. Ook nog eens een dikke merci voor de fotografe Sophie, mijn collega Chloé en Els Want zij waren de 2 dames die ons bediende met de drank en de lekkere hapjes. Ook mijn man en dochtertje waren even langs geweest.

_DSC4167_DSC4168_DSC3980_DSC3976_DSC3940

Nu willen jullie natuurlijk weten of er volgend jaar nog een 2de editie van SewingDay zou komen? Ja, zeker, maar deze keer ga ik hulp inschakelen van andere naaidames en er zullen dinges anders verlopen dan dit jaar. Dus, zou ik zeggen: hou mijn blog en mijn pagina zeker in de gaten. Je mag jezelf altijd opgeven indien je een workshop wil geven, als stoffenhandelaar er wilt komen staan of gewoon een leuk idee hebt.

Was je er niet bij op die dag maar wil je weten hoe onze dag was geweest? Hieronder vind je al veel leuke foto’s van die dag. Ik heb normaal gezien van iedereen wel een foto gebruikt. Mijn oprechte excuses moest je geen foto of foto’s zien van jezelf, want het is mijn intentie niet om iemand uit te sluiten. Je mag me altijd mailen indien je vragen hebt omtrent de foto’s, mail me gerust: wilwarincouture@gmail.com

Liefs,

 

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s